OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

IN DE KIJKER

Huishoudhulp

Help je graag mensen en zoek je een boeiende job als huishoudhulp? In slechts 9 weken leer je de knepen van het vak: schoonmaken/poetsen, wassen, strijken, kleding verstellen, eenvoudig koken. Je krijgt ook tips voor de dagelijkse huishoudhulp (boodschappen doen, planten en dieren verzorgen en communiceren) en je krijgt de kans om stage te lopen. Deze cursus is gratis voor werkzoekenden ingeschreven bij de VDAB of voor personen met een leefloon. Ook als dienstenchequebedrijf kan je bij ons terecht om je werknemers bij te scholen.

Meer info

IN DE KIJKER

Frans voor telefonisten/receptionisten

In de cursus Frans voor telefonisten/receptionisten leer je allerlei to the point uitdrukkingen om het onthaal te verzorgen in een bedrijf. Je leert converseren op basisniveau, maar ook telefoneren en eenvoudige notities nemen iedere dinsdag van 18.30 tot 21.30 uur van 10/10/2017 tot 08/05/2018.

Voorkennis: deze cursus is bedoeld voor wie al enige kennis heeft, maar iedereen mag instappen zonder niveautest.

IN DE KIJKER

EHBO

Iedereen zou Eerste Hulp Bij Ongevallen moeten kunnen geven. In deze korte module van slechts 6 lessen leer je in gesimuleerde situaties op een efficiënte wijze elementaire EHBO-vaardigheden zelfstandig toepassen. 

Nieuws & agenda

Agenda