OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Afgestudeerde apotheekassistenten van CVO 3 Hofsteden vinden vlot werk (4)

9 januari 2019

 

Gerda Boudry, leerkracht Apotheekassistent, kreeg dit mooie verslagje van één van haar cursisten: Annelies Desmet

In september 2016 begon ik aan de opleiding FTA. Na 11 jaar als verpleegster gewerkt te hebben, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Gezien de goede reputatie van de school, koos ik ervoor om de opleiding bij CVO 3 Hofsteden te volgen.

Het werden enkele lastige jaren, met veel studeren en veel toetsen. Maar ik heb wel veel bijgeleerd. In de praktijklessen galenica werden we goed voorbereid om op stage te vertrekken.

Ik koos ervoor om stage te lopen in 2 apotheken. Het waren 5 boeiende maanden waarin ik enorm veel heb bijgeleerd. Nu ik de basis van het werk in de apotheek ken, ben ik er klaar voor om verder ervaring op te doen.

Agenda

ZOMERVAKANTIE Cursus Nederlands - Openingsuren - Infodagen

In de zomer hebben wij aangepaste openingsuren voor onze secretariaten, deze vind je hier.

Wie belangstelling heeft voor onze cursussen, maar liever eerst eens spreekt met onze leerkrachten, is heel welkom op onze infodagen.

Leerkrachten uit alle studiegebieden zijn er dan om jouw vragen te beantwoorden. 

In dit document vind je alle infodagen en ook welke studiegebieden vertegenwoordigd zijn op elke lesplaats.